NVAO NL organiseert Online vragenuurtje27/07/2021

Sinds anderhalf jaar zijn we in de ban van het coronavirus. Ook de komende periode is er nog veel onzeker. Inmiddels hebben wij besloten dat de visitaties in ieder geval nog tot 1 januari 2022 digitaal plaatsvinden. Toch vinden wij het van belang om in contact te blijven met de instellingen en daarom organiseren we op woensdag 13 oktober een Online vragenuurtje.

Voorheen kwamen we minimaal één keer per jaar fysiek bij elkaar om de ontwikkelingen binnen het hoger onderwijs te bespreken. Het coronavirus heeft helaas roet in het eten gegooid en sindsdien wordt onze creativiteit op de proef gesteld. Dat we niet meer om de digitalisering heen kunnen is een feit, echter moest dit dankzij de pandemie versneld worden doorgevoerd. 

De voordelen van digitaal werken zijn natuurlijk gemakkelijk op te noemen. Denk bijvoorbeeld aan een sterke vermindering van de reistijd en het positieve effect op het milieu. Toch zijn er ook nadelen te noemen van digitaal werken. Zo kan je last hebben van een haperende internetverbinding en is non-verbale communicatie een stuk lastiger te registreren.

Online vragenuurtje

Ondanks dat iedereen zo snakt naar een fysieke bijeenkomst, is het helaas nog niet mogelijk en blijven we in gesprek met het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De onderwijswereld blijft echter in beweging en daarom vinden wij het van belang om toch met elkaar in gesprek te gaan. Om die reden organiseert NVAO Nederland op woensdag 13 oktober aanstaande om 14.00 uur een Online vragenuurtje. Tijdens de bijeenkomst bespreken wij de actualiteiten, gaan we in op de tijdelijke regeling TNO en gaan we het hebben over de kwaliteitszorg en het onderwijs ten tijden van de corona. 

Meld je aan

Wil jij het Online vragenuurtje van NVAO Nederland niet missen? Klik dan op de onderstaande knop om je aan te melden!

Stuur je vraag naar ons!

Tijdens het Online vragenuurtje heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze medewerkers. Je kunt jouw vraag tot uiterlijk vrijdag 8 oktober aanstaande aan ons doorgeven door een e-mail te sturen. Ben je niet in de gelegenheid om je vraag op tijd aan te leveren? Geen probleem! Je kunt je vraag altijd stellen via de chatfunctie die Microsoft Teams biedt.

Joost Franse Communicatiemedewerker

Gerelateerde evenementen