Vacature: voorzitter NVAO15/01/2021

Onze huidige voorzitter, dr. A.H. Flierman, vertrekt per 1 mei 2021 na afloop van zijn tweede termijn. Wij starten met Vanderkruijs, partner in executive search, de zoektocht naar een nieuwe voorzitter.

 

Kandidaten kunnen voor nadere informatie en de profielschets contact opnemen met Pieter Cortenbach of Janneke van Golen (Vanderkruijs).


De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) is de nationale kwaliteitszorgorganisatie voor Nederland en Vlaanderen. Wij borgen op deskundige en onafhankelijke wijze de kwaliteit van het Nederlandse en Vlaamse hoger onderwijs en bevorderen de kwaliteitscultuur binnen hogeronderwijsinstellingen. Wij accrediteren bestaande en nieuwe hogeronderwijsopleidingen en beoordelen de kwaliteitszorg van instellingen in het hoger onderwijs.

Informatie en profiel