NVAO zwaait vicevoorzitter Ann Verreth uit29/01/2019

Op 31 januari 2019 neemt de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) afscheid van vicevoorzitter Ann Verreth. Zij treedt vanaf 1 februari aan als algemeen directeur van de Associatie KU Leuven.

In 2016 benoemde de Vlaamse Regering haar tot bestuurder en vicevoorzitter van de NVAO in Den Haag. Ann Verreth stond in die hoedanigheid mee aan de wieg van de eerste ronde van instellingsreviews in Vlaanderen, die heeft geleid tot een nieuw Vlaams Kwaliteitszorgstelsel 2019-2025. 

Ook op het internationale toneel was zij volop betrokken bij kwaliteitsvol hoger onderwijs, onder meer als vicevoorzitter van het European Consortium for Accreditation in higher education (ECA). 

De medewerkers en het bestuur van de NVAO wensen haar een goede start bij de Associatie KULeuven en danken haar voor de afgelopen jaren.