Terug naar het overzicht

Het TNO-informatiedossier. Bouwstenen van succes.

Praktische informatie

Datum: 19/03/2024
Tijd: 09:30 - 13:00
Locatie: Sophialaan 10
2514 JR Den Haag
Nederland
Deelnemers: 100

Contact

Persfotografen

Verantwoordelijke pers & communicatie Nederland

+31 (0)6 18 96 03 31 Bel

Het succes van een Toets nieuwe opleiding (TNO) hangt samen met een overtuigend informatiedossier. Om de verwachtingen van de instelling, NVAO en het panel goed op elkaar af te stemmen, organiseert de NVAO Nederland op dinsdag 19 maart aanstaande een thema-ochtend over de kwaliteitseisen voor het TNO-informatiedossier. Twee instellingen delen in Museum Sophiahof in Den Haag hun ervaringen met betrekking tot de totstandkoming van de dossiers en nodigen collega's uit om hierop te reflecteren. Wat zijn de bouwstenen van succes? Wat zijn mogelijke valkuilen? Praat mee en krijg inzicht in een kwaliteitsvol informatiedossier. U kunt zich aanmelden door middel van het onderstaande registratieformulier. 

Programma:

  • 09.30 uur: Inloop en registratie;
  • 10.00 uur: Inleiding op thema-ochtend;
  • 10.15 uur: Uitwisseling ervaringen met Hogeschool Windesheim en nabespreking;
  • 11.00 uur: Uitwisseling ervaringen met Wageningen University & Research en nabespreking;
  • 11.45 uur: Afronding;
  • 12.15 uur: Lunch;
  • 13.00 uur: Einde.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is mogelijk tot en met vrijdag 8 maart 2024, en deelname is kosteloos. Als u wilt deelnemen aan de lunch, kunt u uw keuze onderstaand maken. In het opmerkingenveld kunt u eventuele allergieën of dieetwensen aangeven.

Let op: de bijeenkomst is exclusief voor Nederlandse hogeronderwijsinstellingen en per instelling accepteren we maximaal twee deelnemers. Aanmeldingen van medewerkers van evaluatiebureaus, panelleden, secretarissen, journalisten of andere betrokkenen binnen het hoger onderwijs worden geweigerd.

Registreren


Ik wil gebruik maken van de lunchmogelijkheid
  • Ja
  • Ja
  • Nee

Afbeeldingen

Gerelateerde procedures

Accreditatie nieuwe opleiding

Hogeronderwijsinstellingen die een nieuwe associate degree-, bachelor- of masteropleiding willen starten, dienen deze laten erkennen door de NVAO (accrediteren). Dit kan via een toets nieuwe opleiding (TNO). In deze procedure beoordeelt een panel ...