Terug naar het overzicht

Professionaliseringsmiddag Secretarissen

Praktische informatie

Datum: 19/04/2023
Tijd: 12:30 - 17:00
Locatie: Domplein 29
3512 JE Utrecht
Nederland
Deelnemers: 60

Contact

Persfotografen

Verantwoordelijke pers & communicatie Nederland

+31 (0)6 18 96 03 31 Bel

Op woensdagmiddag 19 april 2023 van 13.30 tot 17.00 uur organiseert NVAO Nederland de volgende professionaliseringsmiddag voor secretarissen. Deze bijeenkomst vindt fysiek plaats in het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht. U bent van harte welkom in de Johanna Westerdijkkamer. Ons streven is één keer per jaar bij elkaar te komen, en één keer per jaar een online professionaliseringsmiddag te organiseren. Dit lijkt ons een mooie balans van elkaar toch regelmatig treffen in het echt, en rekening houden met de drukke agenda’s en reistijd.

De agenda voor deze middag komt zoveel mogelijk tot stand in afstemming met de geregistreerde secretarissen en NVAO-collega’s. Het is gebruikelijk dat secretarissen onderwerpen voor gesprek kunnen aandragen. Welke onderwerpen zouden plenair of in break-outrooms aan de orde moeten komen? In uw aanmelding kunt u dit verzoek kenbaar maken. 

Het streven is altijd om secretarissen bij de voorbereiding van deze professionaliseringsmiddag te betrekken. Dat gebeurt tot op heden min of meer roulerend; telkens weer nieuwe gezichten, maar ook bekende. Heeft u tijd en zin om mee te werken aan de voorbereiding van deze middag, laat het ons weten door een bericht te sturen.

De opzet van de middag is zoals gebruikelijk: een plenair deel met mededelingen en uitleg van enkele onderwerpen. Dit onderdeel duurt ongeveer 45 minuten. Vervolgens wordt iedereen na de pauze ingedeeld in kleinere groepen voor een break-out sessie. Na afloop van deze sessie sluiten we plenair af, waarin de groepen terugkoppelen wat er besproken is.

Registreren

Registeren is niet langer mogelijk

Gerelateerd nieuws

MicrosoftTeams_image_8

Professionaliseringsmiddag inspirerend en geslaagd
21/04/2023

De Professionaliseringsmiddag voor Secretarissen, op woensdag 19 april 2023 in het prachtige Academiegebouw van de Universiteit Utrecht, was een zeer geslaagd evenement. Met zo’n vijftig aanwezigen was het een levendige en boeiende middag waarin volop ervaringen werden gedeeld met elkaar.

Lees meer