Terug naar het overzicht

Professionaliseringsmiddag Secretarissen

Praktische informatie

Datum: 15/11/2023
Tijd: 13:00 - 15:30
Deelnemers: 60

Contact

Persfotografen

Verantwoordelijke pers & communicatie Nederland

+31 (0)6 18 96 03 31 Bel

Op woensdagmiddag 15 november 2023 van 13.00 tot 15.30 uur organiseert NVAO Nederland de volgende professionaliseringsmiddag voor secretarissen. Ons streven is één keer per jaar bij elkaar te komen, en één keer per jaar een online professionaliseringsmiddag te organiseren. Dit lijkt ons een mooie balans van elkaar toch regelmatig treffen in het echt, en rekening houden met de drukke agenda’s en reistijd. Deze bijeenkomst vindt online plaats via Microsoft Teams.

De agenda voor deze middag komt zoveel mogelijk tot stand in afstemming met de geregistreerde secretarissen en NVAO-collega’s. Het is gebruikelijk dat secretarissen onderwerpen voor gesprek kunnen aandragen. Welke onderwerpen zouden plenair of in break-outrooms aan de orde moeten komen? In uw aanmelding kunt u dit verzoek kenbaar maken. 

Het streven is altijd om secretarissen bij de voorbereiding van deze professionaliseringsmiddag te betrekken. Dat gebeurt tot op heden min of meer roulerend; telkens weer nieuwe gezichten, maar ook bekende. Heeft u tijd en zin om mee te werken aan de voorbereiding van deze middag, laat het ons weten door een bericht te sturen.

De opzet van de middag is zoals gebruikelijk: een plenair deel met mededelingen en uitleg van enkele onderwerpen. Dit onderdeel duurt ongeveer 45 minuten. Vervolgens wordt iedereen na de pauze ingedeeld in kleinere groepen voor een break-out sessie. Na afloop van deze sessie sluiten we plenair af, waarin de groepen terugkoppelen wat er besproken is.

Het programma wordt op een later moment bekend gemaakt. 

Registreren