Terug naar het overzicht

Online vragenuurtje NVAO Nederland

Praktische informatie

Datum: 10/10/2023
Tijd: 14:00 - 15:30
Deelnemers: 250

Contact

Persfotografen

Verantwoordelijke pers & communicatie Nederland

+31 (0)6 18 96 03 31 Bel

Op dinsdag 10 oktober 2023 organiseert NVAO Nederland, van 14:00 tot 15:30 uur, een Online Vragenuurtje. Deze bijeenkomst vindt digitaal plaats, omdat dit een zeer efficiënte manier is om informatie met elkaar te delen. Tijdens het Online Vragenuurtje gaan we in op de actualiteiten binnen het hoger onderwijs. Daarnaast kunnen deelnemers ook onderwerpen op de agenda zetten. 

Wilt u deelnemen aan het Online Vragenuurtje? Vul dan het onderstaande registratieformulier in. Kort na uw aanmelding ontvangt u een link die u toegang geeft tot de Microsoft Teams-omgeving. Eventuele vragen kunt u door middel van het opmerkingenveld kenbaar maken. Mocht u tijdens het Online Vragenuurtje vragen hebben, dan kunt u deze stellen via de chatfunctionaliteit die Microsoft Teams biedt. 

Registreren