Terug naar het overzicht

Online vragenuurtje NVAO Nederland

Praktische informatie

Datum: 25/01/2023
Tijd: 09:30 - 11:00
Deelnemers: 250

Contact

Persfotografen

Verantwoordelijke pers & communicatie Nederland

+31 (0)6 18 96 03 31 Bel

Op woensdag 25 januari 2023 organiseert NVAO Nederland, van 9:30 tot 11:00 uur het eerste Online Vragenuurtje van het nieuwe jaar. Deze bijeenkomst vindt digitaal plaats, omdat dit een zeer efficiënte manier is om informatie met elkaar te delen. Tijdens het Online Vragenuurtje gaan we in op de actualiteiten binnen het hoger onderwijs. Daarnaast kunnen deelnemers ook onderwerpen op de agenda zetten. 

Wil je deelnemen aan het Online Vragenuurtje? Meld je dan aan door het onderstaande registratieformulier in te vullen. Kort na je aanmelding ontvang je een link die je toegang geeft tot de Microsoft Teams-omgeving. Eventuele vragen kun je door middel van het opmerkingenveld kenbaar maken. Mocht je tijdens het Online Vragenuurtje vragen hebben, kun je deze stellen via de chatfunctionaliteit die Microsoft Teams biedt. 

 

Registreren

Registeren is niet langer mogelijk

Afbeeldingen