Terug naar het overzicht

'Op weg naar meer eigenaarschap en (zelf)vertrouwen' (15-9-22)

Praktische informatie

Datum: 15/09/2022
Tijd: 13:30 - 15:30
Deelnemers: 60

Contact

Persfotografen

Medewerker pers & communicatie Nederland

De betrokkenheid bij en de inzet voor goed onderwijs binnen hogescholen en universiteiten is groot. Medewerkers zetten zich dagelijks vol in voor hun onderwijs waar zij terecht trots op zijn. NVAO Nederland onderschrijft de goede kwaliteit van het onderwijs en helpt graag bij het uitdragen van die kwaliteit aan de buitenwereld. Om die reden gaan wij op donderdag 15 september aanstaande graag in gesprek over: ‘Op weg naar meer eigenaarschap en (zelf)vertrouwen’.

De bijeenkomst ‘Op weg naar meer eigenaarschap en (zelf)vertrouwen’ is een online-activiteit voor medewerkers van hoger onderwijsinstellingen in Nederland. Wij gaan met je in gesprek over de mogelijkheden die het huidige kwaliteitszorgstelsel biedt om de inspanningen van een opleiding gericht op kwaliteits- verbetering beter te laten aansluiten op visitaties die passen bij de eigen inrichting en cultuur van de instelling.

Wij bieden daarbij handvatten om de accreditatiebeoordeling te benutten als een mogelijkheid om aan de buitenwereld de aanwezige kwaliteit te laten zien. En dat kan! Want visitatie en accreditatie zijn geen hindernis, maar juist een kans om te laten zien dat de kwaliteit en de interne kwaliteitszorg op orde zijn en gebaseerd op echte samenwerking tussen docenten, studenten én leiding.

Vind jij het boeiend om hierover met ons en collega’s van andere instellingen in gesprek te gaan? Meld je dan hier aan en geef jouw vragen en opmerkingen bij aanmelding meteen door.

Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen? Geen probleem! NVAO Nederland organiseert deze bijeenkomst elk half jaar met wisselende gespreksonderwerpen.

De sessie van 15 september is vol. Voor woensdag 8 juni zijn nog wel een aantal plaatsen beschikbaar. 

Registreren

Registeren is niet langer mogelijk