Terug naar het overzicht

Professionaliseringsmiddag Secretarissen

Praktische informatie

Datum: 20/04/2022
Tijd: 13:00 - 16:00
Deelnemers: 60

Contact

Point-of-Contact

Infodesk Team Nederland

Op woensdag 20 april 2022 organiseert de NVAO van 13.00 tot 16.00 uur een professionaliseringsmiddag voor secretarissen. Deze bijeenkomst zal fysiek plaatsvinden, waarbij wel geldt: vol = vol. Er kunnen maximaal 60 secretarissen deelnemen.

De agenda komt zoveel mogelijk tot stand in overleg met de geregistreerde secretarissen en NVAO-collega’s. Het is gebruikelijk dat secretarissen onderwerpen voor gesprek kunnen aandragen. Deze onderwerpen worden plenair of in break-outrooms besproken. Suggesties voor te bespreken onderwerpen kun je aandragen door onderstaand berichtenveld in te vullen. Het streven is om secretarissen bij de voorbereiding van deze middag te betrekken. Dat gebeurt tot op heden min of meer roulerend; telkens weer nieuwe gezichten, maar ook bekende. Heb jij tijd en zin om mee te werken aan de voorbereiding van deze professionaliseringsmiddag, stuur dan een e-mail.

De middag opent met een plenair gedeelte waarin actuele onderwerpen worden besproken en de secretaris de gelegenheid heeft tot het stellen van vragen. Daarna heeft de secretaris de mogelijkheid zich aan te sluiten bij één workshop naar keuze en zich in het gekozen onderwerp verder te professionaliseren.

Zodra het programma bekend is, vind je informatie hierover onderaan deze pagina.

Registreren

Registeren is niet langer mogelijk