Terug naar het overzicht

Online Vragenuurtje NVAO Nederland

Praktische informatie

Datum: 05/10/2022
Tijd: 09:30 - 11:00
Deelnemers: 1000

Contact

Persfotografen

Medewerker pers & communicatie Nederland

Hierbij nodigen we u uit voor het Online Vragenuurtje van NVAO Nederland op woensdag 5 oktober 2022. De bijeenkomst vindt plaats via Microsoft Teams, omdat is gebleken dat het voor momenten als deze zeer efficiënt is. Tijdens de bijeenkomst bespreken we actualiteiten en daarnaast is het mogelijk om onderwerpen op de agenda te zetten.

Stuur uw vragen door
Tijdens deze online bijeenkomst hebt u de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze medewerkers. U kunt uw vraag tot uiterlijk vrijdag 30 september 2022 aan ons doorgeven door een e-mail te sturen. Bent u niet in de gelegenheid om uw vraag op tijd aan te leveren? Geen probleem! U kunt uw vraag altijd stellen via de chatfunctie die Microsoft Teams biedt.

Registreren