Terug naar het overzicht

Online voorstellingsevent Instellingsportfolio

Praktische informatie

Datum: 13/01/2021
Tijd: 13:30 - 14:30
Deelnemers: 50

Contactpersoon

2019_NVAO_by_Anne_Sunderman_89

Jasper Delanoy

+32(0)495 60 24 95 Bel

In de nieuwe ronde van Instellingsreviews krijgen commissieleden toegang tot het Instellingsportfolio, een informatiegebaseerde (data driven) omgeving die voor commissies mee de basis kan vormen voor het bezoek aan de instelling in het kader van een instellingsreview.

Het ondersteunt, maar vervangt nooit, de informatie en de context die door de instelling zelf wordt aangeleverd, vooraf en tijdens de gesprekken. Het kan, net zoals een verkennend locatiebezoek, het beeld van de instelling en de context waarin ze opereert verder verfijnen.

Op woensdag 13 januari 2021 stellen wij het Instellingsportfolio graag aan u voor.* Voorafgaand aan dit voorstellingsmoment krijgt u toegang tot de beveiligde omgeving en kunt u het portfolio van uw instelling raadplegen.

Wees zeker welgekomen, maar vergeet u niet vooraf aan te melden via het registratieformulier. Na aanmelden ontvangt u een uitnodiging voor het online Teams-event.

 

* we hanteren dezelfde deelnameregels als bij de SAMENaries (max. 2 personen per instelling en bij voorkeur de centrale aanspreekpunten Kwaliteitszorg)

Registreren

Registeren is niet langer mogelijk