Terug naar het overzicht

SAMENarie studenten in de Eigen Regie

Praktische informatie

Datum: 18/02/2020
Tijd: 13:00 - 17:00
Locatie: Stormstraat 2
1000 Brussel
BE
Deelnemers: 50

Contactpersoon

2019_NVAO_by_Anne_Sunderman_169

Roxanne Figueroa Arriagada

De hogescholen en universiteiten staan in voor de borging van de kwaliteit van hun eigen opleidingen. Zij maken hiertoe gebruik van een Eigen Regie, die hen in staat stelt om accuraat en objectief te oordelen over de opleidingskwaliteit. Het is de taak van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) om te beoordelen of en hoe de instelling via de eigen regie de kwaliteit van de individuele opleidingen borgt.

Maar hoe worden studenten nu betrokken bij de Eigen Regie van een instelling? En hoe zal de stem van de student binnenkort gehoord worden bij de instellingsreviews?

Hierover gaat de NVAO graag in dialoog met de studenten zelf. Voor het eerstvolgende SAMENarie nodigt de NVAO dan ook graag de studenten uit die al in contact zijn gekomen met de eigen regie van een instelling.

Ben jij een studentenvertegenwoordiger die bezig is met onderwijskwaliteit? Of heb je bijvoorbeeld al in een interne reviewcommissie van je hogeschool of universiteit gezeteld? Wees dan zeker welgekomen op dinsdag 18 februari op Campus Brussel van Odisee. We voorzien een namiddag met een plenaire sessie en workshops, en sluiten af met een kleine netwerkreceptie.

Per studentenraad ontvangen we graag een delegatie van 2 personen. Laat even je komst weten via onderstaand aanmeldformulier.

Registreren

Registeren is niet langer mogelijk