Terug naar het overzicht

Feestelijke afsluiting ITK panelleden (besloten)

Praktische informatie

Datum: 06/02/2020
Tijd: 13:00 - 18:30
Locatie: Zeestraat 82
2518 AD Den Haag
NL
Deelnemers: 50

Contactpersoon

kleurvlak_rood

Anke Schols

In de afgelopen periode (2017-2020) bent u betrokken geweest bij een beoordeling Instellingstoets Kwaliteitszorg en/of de Kwaliteitsafspraken. De beoordelingen zijn voor het Nederlandse Hoger Onderwijs, maar ook voor de NVAO van grote strategische betekenis. U hebt zich ingezet voor deze gecompliceerde opgave, en dat waardeer ik zeer. Ik nodig u daarom van harte uit voor een bijeenkomst waar we gezamenlijk zullen terugblikken op deze beoordelingen en op feestelijke wijze zullen afronden.

Op donderdag 6 februari zien we u graag. We starten de bijeenkomst met inloop vanaf 13.00 uur. Tijdens de inhoudelijke bijeenkomst vanaf 13.30 uur blikken we samen terug op de procedures, komen gastsprekers aan het woord over het stelsel en sluiten we de bijeenkomst af met een borrel. We eindigen uiterlijk om 18.30 uur.

We ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk 23 januari 2020.

Let op: voor dit evenement dient u een uitnodiging ontvangen te hebben.

Registreren

Registeren is niet langer mogelijk

Gerelateerde procedures

Instellingstoets kwaliteitszorg (ITK)

De instellingstoets kwaliteitszorg (ITK) is een periodieke, externe en onafhankelijke beoordeling van de interne kwaliteitszorg van een instelling. Interne kwaliteitszorg omvat zowel de kwaliteitscultuur als het interne systeem van kwaliteitszorg ...