Terug naar het overzicht

Interactieve Meet & Greet (besloten)

Praktische informatie

Datum: 03/07/2019
Tijd: 12:45 - 15:00
Locatie: Koninginnenhoofd 1
3072 AD Rotterdam
NL
Deelnemers: 50

Contactpersoon

kleurvlak_groen

IJda van den Hout

+31(0)6 231 06 846 Bel

Voorafgaand aan onze jaarlijkse Meet & Greet organiseren wij voor genodigden een interactieve bijeenkomst over een specifiek onderwerp. Dit jaar bespreken wij de visitaties en de voorbereiding daarop met genodigde Vlaamse commissieleden en Nederlandse panelleden betrokken bij de toets nieuwe opleiding (tno).

Na de ontvangst vanaf 12:45 uur start de bijeenkomst om 13:15 uur. Na afloop zijn de deelnemers vanaf 15:00 uur van harte welkom om aan te sluiten bij de algemene Meet & Greet van de NVAO op dezelfde locatie.

Als genodigd panel- of commissielid kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier.

Klik hier voor route-informatie

Registreren

Registeren is niet langer mogelijk