Terug naar het overzicht

SAMENarie 'NVAO-kalender stelsel 2019-2025'

Praktische informatie

Datum: 25/06/2019
Tijd: 09:00 - 13:30
Locatie: Stormstraat 2
1000 Brussel
BE
Deelnemers: 50

Contactpersoon

2019_NVAO_by_Anne_Sunderman_16

Sandra Louwersheimer

(besloten bijeenkomst, enkel op uitnodiging)

NVAO werkt volop aan een geïntegreerde kalender voor het nieuwe stelsel 2019-2025. In deze kalender wordt een overzicht gegeven van welke (opleidings)beoordelingen per jaar en per instelling zullen worden uitgevoerd, inclusief de planning van de instellingsreview en deelname aan de systeembrede analyses.

Tijdens een SAMENarie op dinsdag 25 juni 2019 wil de NVAO deze kalender aan alle instellingen verder toelichten en is er ruimte voor overleg. Samen met de reeds vooraf bezorgde opmerkingen zal de feedback vanop het SAMENarie leiden tot een definitieve kalender.

Daarnaast krijgt u de kans om in gesprek te gaan met uw relatiebeheerder bij de NVAO en om meer informatie te delen over hoe uw instelling beoordelingen 'op maat van de eigen regie' concreet wenst in te vullen.

We ontvangen u graag met een tas koffie/thee om 9.00 uur, effectief starten doen we om 9.30 uur. Om 12.30 uur sluiten we af met een lunch.

Registreren

Registeren is niet langer mogelijk