Terug naar het overzicht

Terugkombijeenkomst secretarissen

Praktische informatie

Datum: 17/04/2019
Tijd: 13:00 - 17:00
Locatie: Louis Couperusplein 2
2514 HP Den Haag
NL
Deelnemers: 55

Contactpersoon

Op 17 april 2019 organiseert de NVAO een terugkomdag voor secretarissen van de NVAO. Op deze dag zoomen we in op de veranderingen in het nieuwe kader en de gevolgen daarvan voor NVAO-secretarissen. Tevens zullen we door middel van casuïstiekbespreking en intervisie kennis en ervaringen met elkaar uitwisselen.

Aanmelden kan alleen als u een uitnodiging heeft ontvangen per email. Voor aanmelding graag onderstaand formulier invullen. Als het maximale aantal deelnemers is bereikt, kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen door een e-mail te sturen aan secretarissen@nvao.net. Mocht u op 17 april niet aanwezig kunnen zijn; in de toekomst zullen er meerdere terugkommiddagen georganiseerd worden. Data worden nog bekend gemaakt.

Registreren

Registeren is niet langer mogelijk